Mediterraneo Marine Park – svøm med delefiner

Denne Marine park, er helt klart et besøg værd, især hvis man har børn. Her kan du bl.a. svømme med delefiner og komme helt tæt på samt få taget billeder. Dette skulle være en oplevelse for livet og er alle pengene værd. Og det gode er, at det på dyrenes præmisser – hvis de ikke vil arbejde, så skal de heller ikke og der er strenge regler, da det er dyrenes velbefindende og sundhed, som kommer i første række. Parken har også shows med papegøjer, søløver og delefiner og man bør nok afsætte 3-4 timer til besøget. Cafeteriet har et meget begrænset udvalg, så man kunne istedet tage ned til vandet, som ligger 100 meter fra parken og få lidt forfriskninger eller et måltid.

Pris

Prisen for at svømme med delefiner er fra 125 euro og indgangen koster 11 euro. Du kan få rabat til parken ved køb af discount card.

Du kan også få mere information her på deres hjemmesiden: https://www.mediterraneopark.com/book-tickets/

Splash and Fun Water Park

Denne vandpark har fået en del blandet anmeldelser. Mange mener at parken trænger til en kærlig hånd og forlystelserne er lidt nedslidte – men der er også mange, som har en positiv oplevelse og som mener de dårlige anmeldelser er gjort til skamme, efter deres besøg. Et godt tip er, at besøge parken efter kl. 15 i højsæsonen og 13 i lavsæsonen, da det er billigere at komme ind og man måske ikke helt føler pengene er gået til spilde.

Pris

Prisen for endags billet i højsæsonen er 25 euro voksne og 16 euro børn – efter kl. 15 er prisen 18 euro for voksne og 12 for børn. Højsæsonen er fra 22 juni – 8 september.

Du kan også få mere information her på deres hjemmesiden: https://www.splashandfunmalta.com/

Malta 5D

Er man ikke lige typen, som gider også gå flere timer, for at udforske Malta’s historie eller man har børn med, som ikke syntes at kultur og gamle bygninger er det mest spændende i verden, så kan man få Maltas historien serveret som film, og biografen ligger i Valletta. Filmen varer 20 min og du sidder med 3d briller i nogle bevægelige stole med et par indbyggede overraskelser. Grafikken er måske ikke helt opdateret, så det kan for nogle være en skuffelse. Filmen kan ses på dansk.

Pris

Prisen for voksne er 9 euro og børn 6 euro. Du kan få rabat til parken ved køb af discount card.

Du kan også få mere information her på deres hjemmesiden: http://malta5d.com/show-times-prices/

Playmobile Funpark – kæmpe legeland

Denne forlystelsespark er meget populært for børn i alle alder og der er massere aktiviteter. Stedet er fyldt med playmobile figurer, playmobile udstillinger, legetøj som man kan bygge med, både indenfor og udenfor og 2000 kvm legeområde. Der er også en playmobile butik, med reservedele, fabriksudsalg og sortiment.

Pris

Prisen for voksne er 1,50 euro og børn 2,80 euro. Du kan få rabat til parken ved køb af discount card.

Du kan også få mere information her på deres hjemmesiden: http://www.playmobilmalta.com/en/home

Malta’s National Aquarium

Malta’s national aquarium er formet som en kæmpe søstjerne og har 26 akvarier, hvor du her kan udforske livet under overfladen og bl.a. se stort tippede hajer og store rokker igennem en stor glastunnel. Akvariet har fået gode anmeldelser, men mange mener at prisen for indgang er lige i overkanten – dog kan man sige, at det er næsten halv pris, af hvad det koster at komme ind på Den Blå Planet i Danmark og det er et meget godt alternativ til at få en pause fra solen 🙂

Pris

12,50 euro voksne og børn 6,30 euro – der kan også købes familie billetter, se mere her på deres hjemmeside: https://www.aquarium.com.mt/buy-tickets/