Vejret på Malta i Januar

Vejret på Malta i januar er often meget regnfuld, og med årets laveste temperature, som bevæger sig ned på 9 plus grader om natten. 9 grader om natten er ikke særlig koldt, når man er dansker, og om dagen er temperaturen da også oppe på 15 grader, hvilket får det til at minde om en dårlig sommerdag i Danmark. Selvom januar måned i Malta er en meget regnfuld måned, så regner det ikke på samme måde som i Danmark. Regnen kommer ofte i korte kraftfulde byger, for så at stoppe igen.

Vejret på Malta i Februar

I februar måned begynder vejret langsomt at blive bedre, med mindre regn. Dagtemperaturen kommer nu op på 16-17 grader, og der er færre dage med nedbør. Det er stadig ikke den bedste tid at besøge Malta på, hvis du drømmer om en solskinsferie på stranden, men vejret på Malta i februar er perfekt, hvis du vil besøge øen på et tidspunkt, hvor der ikke er for mange turister.

Vejret på Malta i Marts

Marts er den måned, hvor man som dansker vil mene at sommeren er kommet til Malta. Der er en gennemsnits temperatur på 18 grader, men det er ofte varmere. Det regner kun ca. 9 dage i marts, og mængden af regn er nede på kun 34mm for hele måneden. Det kan dog stadig blæse af og til, og vandtemperaturen er stadig kun på 16 grader.

Vejret på Malta i April

I april er der muligthed for at bruge dagen ved stranden, og få en masse sol. Temperaturen er oppe på 19-20 grader, og vinden er aftagende. Vandet er endnu kun 17 grader, hvilket er lidt for koldt til min smag. Det kan henne at vinden har retning ind over Saharas ørken i Afrika, og blæser op over Malta, så der kommer højere temperature nogle dage.

Vejret på Malta i Maj

For de sol glade turister, der gerne vil have lidt farve i huden og en dukkert i havet, er maj måned tiden for en rejse til Malta. Temperaturen er i gennemsnit 24 grader og natte temperaturen kommer kun ned på omkring de 15 grader. Hav temperaturen er omkring de 19 grader, så du kan sagtens tage en dukkert ved stranden. Syntes du 19 grader er for koldt, så kan du også finde et billigt hotel på Malta med pool, som ofte er varmere. Regn er der heller ikke meget af, for ser falder kun omkring 7 mm i maj. Overordnet er vejret på Malta i maj, rigtig godt rejse vejr.

Vejret på Malta i Juni

I juni får man rigtig varmen at mærke på Malta. Temperaturen er på omkring de 29 grader om dagen, og falder kun til 19 grader om natten, så varmt tøj til om aftenen er ikke nødvendigt. Temperaturen kan komme i nærheden af 40 grader, når vindretninger sender varm vind fra Saharas ørken, men det er heldigvis ikke så tit, da der ikke blæser så meget i juni måned. Vandet er oppe på 22 grader, så det er en oplagt mulighed for at blive kølet af om dagen.

Vejret på Malta i Juli

Juli er en af de varmeste måneder på Malta, og gennemsnitstemperaturen er på 30 grader i skyggen. Der falder ingen regn på Malta i juli, men luftfugtigheden er meget høj, hvilket får det hele til at virke meget varmere. Vandtemperaturen er på 24 grader, så husk bade tøj, for du får brug for det i den varme.

Vejret på Malta i August

Vejret på Malta i august, er det varmeste for hele året, så du skal være en sejlivet solturist for at besøge Malta her. Der er 32 grader om dagen i gennemsnit og det falder kun til 22 grader om natten. Vandet er 27 grader varmt og luftfugtiheden er høj. Det er ikke alle der kan nyde så varmt vejr, men er du en af de få, så er vejret på Malta i august lige noget for dig.

Vejret på Malta i September

I september begynder varmen at aftage, og der bliver mere regn, men når det er sagt, så er vejret på Malta stadig perfekt at tage på solskins ferie i. Temperaturen er i gennemsnit 28 grader om dagen og 20 om natten, så det varme tøj må blive hjemme. Der er omkring 5 regn dage, hvor der falder 67mm regn. Det er stadig kraftfulde byger, der hurtigt er overstået, og ikke lige som i Danmark, hvor det kan smådryppe flere døgn i træk. Vandet er 24 grader, så husk at få pakket badetøj.

Vejret på Malta i Oktober

Oktober vejret i Malta slå stadig den danske sommer, selv når den er bedst. Temperaturen har et gennemsnit på 25 grader om dagen og 20 om natten. Vandet er 24 grader varmt så der er rig mulighed for at få en dukkert i havet. Der falder 72mm regn i hele oktober, men det kommer i kraftige byger, og er hurtigt overstået.

Vejret på Malta i November

Den vådeste måned på Malta er november, men der er stadig god varme. Det regner 109mm fordelt på 13 dage, så det er ikke den bedste måned at tage afsted i, men når det er sagt, så kan du stadig få en rigtig god ferie på Malta i november. Temperatureren er på 21 grader om dagen og 14 om natten, så det kunne godt minde om en gennemsnitlig dansk sommer. Vandet er stadig 22 grader, så der kan stadig bades i havet.

Vejret på Malta i December

Juletiden på Malta er vejrmæssigt ikke som vi kender det i Danmark, for der er nemlig dejlig varmt. Der er ca 18 grader om dagen og det falder kun til 11 og natten, så holder du jul på Malta, skal du ikke frygte at komme til at fryse. Det kan godt regne i december, men regnen kommer heldigvis i korte kraftige byger, og ødelægger derfor ikke hele dagen, så du ikke kan komme ud og opleve noget. Havet er 19 grader varmt, så det er stadig muligt med en dukkert, og så kan du kalde dig vinterbader bagefter.