Hvis man er på udkig efter et sted, hvor man kan komme ud og fiske, kan man bruge den her side Fishingbooker. Her kan du se, hvad Malta har af fisketurer, priser og hvad de tilbyder samt anmeldelser.

Malta Fishing Experience

Man kan booke turen, så den er privat og der kan være helt op til 13 personer med på turen eller du kan booke en halv dagstur , som er fælles og varende 5 timer. Båden er beliggende i Sliema, har toilet, musik og inkludere traditionel Maltesisk brød, øl og sodavand – for private bookere kan der tilbydes et udvalg af mad og drikke efter eget valg. Besætning har alt ombord, som kan imødekomme både de erfarne og ligesåvel de som er ny begyndere og besætningen kan hjælpe dig så meget, som du har brug for i løbet af dagen. Der bruges en række fiskeudstyr, Okuma & Shimano-hjul og Mitchell stænger, når du er målrettet mod arter som Seabream, Dentex, John Dory, og Snapper, afhængigt af hvor lang offshore du fisker. Den 5 timers halvdags tur vil tage en ud på 3-4 miles offshore, mens den private tur kan tage en 16 miles offshore for dybthavfiskeri (200-300 meter) og trolling af større arter. Der er også Snokler ombord, for dem der ønsker at svømme i det krystalblå hav.

Ellers vil jeg da anbefale at købe dette discount card, hvor fisketuren Malta Fishing Experience er med – her kan man få en stor rabat på turen. Kortet kan bruges mere end 150 steder på Malta, som det vil nok godt kunne betale sig, hvis man har planer om at se og opleve flere attraktioner