Byer og områder på Malta – hvad og hvordan skal man se Malta?

Når du ankommer til et nyt land, som Malta, så kan det ofte være svært, at finde ud af hvor man skal bo, og hvad der er at opleve, i de forskellige områder af landet.

Der er mange måder at se Maltas byer på om seværdigheder på. Om man vil gå rundt, sejle til byerne eller kører på Segway – mulighederne er mange. Maltas bugner med forhistoriske seværdigheder og ikke mindst dens flotte natur. Malta har flere tusinde års historie bag sig og det kan ses med deres utal af museer, fæstninger, gravkamre, templer og kirker.

Der er stor forskel på de forskellige områder på Malta, og alt efter hvad du gerne vil på din ferie, og om du har børn med, så er placeringen af dit hotel altafgørende for jeres tur. Du kan let få et overblik over, hvilke områder og byer, som vil passe til jeres ferie her. Vi vil på bedste vis guide dig, gennem de forskellige områder af Malta, så du er bedre rustet til at planlægge din tur rundt på Malta.

Som sagt, er der mange måder du kan vælge at se dette på, så har valgt nogle turer ud, som er lidt til alles smag, temperament og som har fået forholdsvis de bedste anmeldelser.

Selfie på strøget i Valletta

Du kan få rabatter til over 150 aktiviteter og spisesteder ved køb af discount card.