Der er mange spørgsmål og ting der skal overvejes, når der skal bestilles flybilletter til Malta.

  • Skal det være et direkte fly, eller er det okay at bruge lidt længere tid på flyveturen, mod så at få en billigere billet, med flere mellemlandinger?
  • Er det sikkert at bestille flybilletten på internettet, eller ville det være bedre at bestille den igennem et rejsebureau?
  • Hvad gør jeg hvis mit fly er forsinket eller aflyst?
  • Hvor finder jeg de bedste og billigste flybilletter henne?

Ja, det kan være en jungle at finde ud af det hele, specielt fordi de eneste resultater man kan finde i Google, er grådige rejsebureauer, som er ude på at sælge til dig, frem for at hjælpe dig.

Jeg kommer her med min bud på en guide til at finde de bedste flybilletter, der passer til dine behov.

Billige flybilletter til Malta

Personligt så er jeg kæmpe fan af siden Momondo, der fungere rigtig godt til at finde billige flybilletter. Momondo sammenligner priserne på fly fra mange forskellige flyselskaber, så du er sikker på at få den bedste pris.

De fleste flybilletter til Malta fra Danmark, er med mellemlandinger fordi der ikke er så mange direkte flyvninger til Malta. Jeg har dog gennemsøgt mulighederne for direkte fly til Malta hos alle flyselskaberne, og lavet en oversigt over dem alle længere nede på siden.

Før du bestiller flybilletter til Malta

Momondo er også en virksomhed, der skal tjene penge, så de kan godt finde på at skrue lidt op for priserne, på de flybilletter som du lige har kigget på. Så når du har fundet nogle billige flybilletter, men ikke køber dem med det samme, og så nogle timer eller dage senere laver den samme søgning på flybilletter til Malta, så kan du ike finde den samme lave pris mere. Det skyldes at Momondo og andre rejseportaler, automatisk opretter en elektronisk note, der fortæller dem hvad du har vist interesse for af flybilletter, så når du leder efter de samme ting senere (for eventuelt at lave et køb), så ved de at deres produkt er noget du er interessert i og overvejer at købe, derfor tillader de sig at skrue op for prisen, da dit eneste alternativ er, at søge efter nye flybilletter, hvilket mange ikke er interesseret i.

Hvordan får jeg så billige flybilletter til Malta?

Der er noget som du kan gøre, for at sikre dig den oprindelige pris på dine flybilletter til Malta. Det elektroniske notat der bliver lagt på din computer af Momondo, kan nemlig slettes helt uden problemer.

Se hvordan du sletter cookies her
Target Content—–GUIDE TIL AT FJERNE COOKIES HER——-

Find fly til Malta på DBA

Det er ikke sikkert du kan finde din rejse her, men jeg har været heldig, nogle gange, at finde nogle billige flybilletter til Malta på den blå avis.

Folk der bestiller sine rejser i god tid, kan være uheldige, at når deres rejse dato nærmere sig, så er der kommet noget i vejen, der gør de ikke kan komme afsted. De flybilletter der er tilovers, bliver ofte sat til salg igen, på sider som den blå avis. Du kan prøve at se her, om du skulle være heldig, at der er nogle billige flybilletter, som passer med din rejse dato.

Fly fra hamborg til Malta

Hvis du bor tæt på grænsen til Tyskland, så kan der være penge at spare på, at flyve fra lufthavnen i Hamborg fremfor Billund. Jeg bor ikke selv ved grænsen, så jeg har aldrig benyttet mig af den mulighed, men jeg har hørt om flere, der udelukkende rejser fra hamborg, fordi der er flere afgange og priserne er lave. Du kan prøve at lave en søgning her, for at se om du kan få en bedre pris eller eventuelt en kortere rejse tid.

Direkte fly fra Hamborg til Malta

Det eneste flyselskab, som jeg kunne finde, der flyver direkte til Malta fra Hamborg, er flyselskabet Condor.

Condor flyver til Malta hver søndag fra slutningen af marts til slutningen af oktober.

Direkte fly til Malta

Der er mulighed for at finde direkte flyruter til Malta, men det er ikke sådan at de flyver flere gange om dagen. Faktisk så begrænser de direkte flyvninger sig til nogle få dage om ugen. Jeg har ikke kunne finde nogen liste over, hvilke flyselskaber, der flyver direkte til Malta, så jeg har været nød til at lave in egen, og det kommer dig til gode nu.

Oversigten for de planlagte direkte ruter, er valide frem til 2019, men skulle der komme nye ruter til, eller bliver eksisterende ruter nedlagt, så vil jeg opdatere siden her, så oplysningerne passer.

Vil du være sikker på at få vigtige oplysninger om flyruterne til Malta først, så kan du tilmelde dig med din email her. Så vil du være blandt de første til at få informationerne.

Direkte fly fra København til Malta

Vil du gerne flyver direkte fra København til Malta, så er der to flyselskaber, som kan hjælpe dig med det.

Det ene er Norwegian som flyver direkte fra Kastrup i København til Malta, fra slutningen af marts og hver fredag (nogle gange lørdag). Det andet er SAS der har nogle enkelte afgange omkring jul og nytår (23, 27, 30 december 2017  1 og 3 jan 2018) og ellers flyver de hver tirsdag fra slutningen af juni.

Direkte fly fra Billund

Der er kun et enkelt selskab der flyver direkte fra Billund lufthavn, men de har til gengæld og to afgange hver uge.

Lavpris flyselskabet Ryan Air flyver fra slutningen af marts til slutningen af oktober og der flyves hver mandag og fredag.

Direkte fly fra Aalborg og Aarhus

Der er desværre ingen direkte fly fra Aalborg og Aarhus til Malta, men jeg holder mig opdateret på om det kommer i fremtiden. Skulle der lige pludseligt komme nogle afgange, så bliver siden her opdateret med de nye informationer.

Ønsker du ikke at holde øje med den her side, for at få fortalt, hvornår det kommer, så kan du tilmelde dig med din email her, og så få du besked om det i din indbakke.

Flyvetid til Malta

Den tid det tager at flyve til Malta afhænger meget af, hvor mange mellemlandinger og ventetid, der er i hver lufthavn. Jeg anbefaler at man tager så direkte en rute til Malta som muligt, for selvom der måske er lidt penge at spare på flybilletten, så skal man gøre op med sig selv, om det er pengene værd.

Ofte tager man en uge afsted, nogle gange to uger, og skal man samlet bruge 20-30 timer på at rejse med fly og vente i lufthavne, samt være helt kvæstet efter en lang rejse, ja så er en stor del af ferien allerede gået, bare for at spare nogle penge.

Hvor lang tid tager det at flyve til Malta

Vælger man at flyve direkte, så er der en flyvetid fra Billund og København til Malta på 3 timer og 10-20 minutter, alt efter om du flyver fra København eller Billund.

Vælger du at flyve med mellemlandinger, så kan flyvetiden variere fra 5 til 25 timer per vej. På billederne kan du se forskellen på, hvor meget 147kr ekstra kan gøre, for din rejse tid, med mellemlandinger.